Marti, again!

Ma trezesc azi dimineata cu mare greu,somnuroasa si lenesa. Dupa 10 minute reusesc sa ma dau jos din pat, si sa merg la baie. Imi spal ochisorii, dau sa ies din baie si aud un zgomot ciudat. Cred ca am lasat apa pornita, imi intorc privirea dar robinetul era inchis. Totusi zgomotul puternic produs de apa de unde o fi? Cercetez mai bine, fac ochii mari si observ cum baia mea e inundata, cum faceam dus cald si gratis. In momentul ala m-am trezit brusc, nu mai eram somnuroasa, deja vecinul de la parter era la usa mea: vecina ma inunzi! …nu eu!….problema e mai sus.
Am sunat administratorul care evident dormea la 7.15 dimineata, nu avea el chef de telefoane si probleme, dar nici eu nu aveam chef de dush asa de dimineata si de o trezire asa de brusca, si dupa trei incercari am reusit sa vorbesc cu el.
Instalatorii au ajuns in 20 de minute, doar ca….surpriza, vecinul nu era acasa, asa ca nici la aceasta ora apa calda nu avem.
Cred ca asta a fost un episod din curatenia de primavara, mi-a spalat peretii in baie gratis, in doar 10 minute.O fi cea mai eficienta solutie pentru curatenia de primavara, desi sincer eu n-as mai incerca-o inca odata!

Tag-uri:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: