Femeie sau barbat?

Ati vrea sa fiti altfel decat sunteti? adica barbati daca sunteti femei sau femei daca sunteti barbati?
Va intrebati de ce ma framanta intrebarea asta?
Intotdeauna am fost multumita cu ceea ce sunt. Nu-s perfecta, stiu ca am defecte, stiu ca unele lucruri le-as schimba la mine, stiu ca nu-i usor sa fi femeie, dar in ciuda celor spuse mai sus sunt multumita ca-s femeie. Nu mi-am dorit sa fiu barbat, chiar daca eu cred ca a fi barbat e mult mai simplu, dar a fi femeie e minunat. Simti si percepi altfel lumea iar eu ador sa simt si sa percep lumea prin prisma femeii.
Totusi astazi mi-am dorit sa fiu barbat. De ce? Pentru ca a fi o femie singura e mult prea greu. In ce sens? In sensul ca atunci cand se strica ceva in casa sau se defecteaza ceva simt ca nu ma descurc. Adica ma descurc (sau ma chinui) sa schimb un bec, o siguranta, sa desfac niste tevi sau furtune, sa ma duc la magazine de specialitate si sa cumpar ceea ce trebuie, sa cer acolo sfaturi si informatii. Dar nu am indemanarea care o are un barbat si nici forta. Intotdeauna daca trebuie sa schimb ceva trebuie sa chem ajutoare, sa-i deranjez pe altii, sa astept pana poate cineva sa ma ajute. Si nu-mi place asta. As vrea sa pot eu face, as vrea sa ma pot eu descurca. Ma simt neputincioasa si asta ma face furioasa si nervoasa.
Astazi a trebuit sa schimb bateria la chiuveta din bucatarie ca era stricata, am fost la magazin, am cumparat, nenea de acolo mi-a spus cum se monteaza tra la la, cum se pun garniturile, tot ce trebuie stiut, dar i-am spus ca degeaba ma invata ca oricum singura nu pot sa o montez. Am cerut ajutor la unchiu, sa vine sa o monteze el. A venit saracu, a trebuit sa demontez si sa mut toata bucataria ca sa puna sus bateria. Intr-un final am reusit. A verificat el sa fie bine si a plecat. Dupa ce a plecat am observat ca un racord nu-i strans cum trebuie sau nu-i buna garnitura si curge. Nu l-am mai sunat sa vina inapoi dar luni iarasi trebuie sa  o iau de la capat, ca nu suport sa fie lucrurile facute aiurea iar asta chiar nu poate ramane asa ca inund vecinii.
In momentul ala as fi vrut sa fiu barbat macar pt 10 minute pana as fi rezolvat problema. Dar nu-s, n-am nici forta, n-am nici scule. Sunt doar nervoasa dar pap niste cioco si-mi trece.
THANKS GOD I’M A WOMEN!

Tag-uri:, , , , , , , ,

4 gânduri despre „Femeie sau barbat?

 1. Viorel 10/01/2010 la 10:45 Reply

  Hmm si eu sunt mulțumit ca sunt Bărbat 😀

 2. Lilly 10/01/2010 la 10:55 Reply

  sunt convinsa!
  si eu sunt multumita ca esti Barbat 🙂

 3. Viorel 10/01/2010 la 21:37 Reply

  Deci toată lumea este mulțumita, ce frumos ar fi dacă mulțumită = fericita…..

 4. Lilly 11/01/2010 la 16:10 Reply

  intr-o oarecare masura multumita=fericita 🙂
  cine nu-i fericit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: