Realitatea e alta!

Se spune ca viata bate filmul si poate e o zicala adevarata dar eu cred ca intotdeauna realitatea e alta. stiti voi! mai mica si rasturnata!

De ce numai in filme se intampla ca oamenii bogati, cu pozitie sociala, bine vazuti in lume, cu cariera impresionanta sa se indragosteasca de o „EA” fara studii, fara pozitie sociala, fara bani, fara cariera impresionanta, cu o viata modesta, dar frumoasa?

In realitate eu nu cunosc asemenea cazuri. Nu cunosc un „EL” care sa aiba atuurile enumerate si care sa doreasca sa imparta tot ce are cu o „EA” doar pentru ca o iubeste si ea e o femeie simpla fara aspiratii prea marete. Un „EL” care sa se multumeasca cu simplitatea  si frumusetea”EI”. Sa nu ceara nimic in schimb, sa isi dorasca doar sa iubeasca si sa fie iubit. Atat!

Sa nu-l intereseze ca atunci cand se va afisa cu „EA” in lume ea nu are un CV impresionant. Are doar frumusete, simplitate, dorinta pentru o viata mai buna si poate un copil de crescut dintr-o relatie anterioara, in care un alt „el” a parasit-o pentru ca nu era capabil sa o ajute.

Un „EL” care sa fie dispus sa traiasca langa o „EA” simpla, o „EA” care sa-l sprijine in ceea ce face, care sa-i fie mereu alaturi, care sa-l iubeasca pentru ambitia lui nu pentru banii si cariera care o are.

In realitate exista cazuri in care un „EL” plin de banii, cu o cariera stralucitoare este sedus de o „EA” care are un CV interesant. Dar in Cv-ul ei nu sunt trecute studiile la Harvard si nici premiile castigate la olimpiade ci sunt trecuti minim 100 de „barbati deosebiti” care i-au trecut prin pat, sunt trecute parfumurile care le-a folosit, tehnicile de seductie, orasele care le-a vazut, hotelurile de minim 5**** in care a dormit fara sa plateasca un ban, restaurantele in care a mancat cele mai alese mancaruri.

Sa ne intelegem, nu judec aceasta  „EA”, chiar admir acest gen de femei pentru ca au folosit resurse putine pentru a obtine mult. Au avut ceva in cap si au stiut sa se descurce.

Eu vreau doar sa subliniez faptul ca viata e altfel, ca doar in filme se intampla aceste minuni si ar fi bine sa se intample si in realitate. Sa poata zambi si cenusaresele, sa fie fericite si femeile simple, sa fie un echilibru si in viata reala.

O saptamana minunata!

Sursa de inspiratie pentru acest post sunt: „Pretty Woman” si „Camerista”. Astea mi-au venit acum in minte, dar mai sunt exemple de acest gen.

Tag-uri:, , , , , , , ,

6 gânduri despre „Realitatea e alta!

 1. Black Angel 02/05/2010 la 20:29 Reply

  primuuu’

  • Black Angel 02/05/2010 la 20:39 Reply

   ooo pai aici nu confunda!!!
   cand se zice „viata bate filmul ” are alt sens!! adica … viata bate filmul in chesti negative,dure,reale,etc. dar niciodata viata nu o sa bata filmul in situatiile frumoase!!!!!
   nu o sa auzi niciodata … ca cineva a avut o viata mai frumoasa decat cea vazuta in filme!!! si daca cumva o fi….. o sa fie doar o persoana ..la 1 miliard !!!…
   sunt anumite situatii… in care viata poate fi ca filmul… ex:
   Preety women…. se mai poate intampla… dar cat tine???? si care sunt conditiile?… mai ales cand el e un tantalau !!;)

   deci viata bate filmul ….in lucrurile reale…. pentru ca un film …..e facut dupa realitate… o copie… in cel mai fericit caz…. filmul poate egala viata.. dar niciodata filmul nu poate bate viata!!

  • Lilly 03/05/2010 la 15:45 Reply

   intotdeauna!

 2. Lilly 03/05/2010 la 15:46 Reply

  pai de ce nu „viata bate filmul” in sensul pozitiv? eu asa as vrea 🙂

 3. Black Angel 03/05/2010 la 21:33 Reply

  … si eu as vrea…. dar ……ramane doar speranta !! 😦

 4. Lilly 04/05/2010 la 18:11 Reply

  e important sa speram 🙂 prin speranta poate reusim sa schimbam ceva 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: