E cum se nimereste!

Doua doamne care muncesc la acelasi loc de munca, una de conditie medie cu familie mare 4 copii, cealalta  de conditie mai buna, fara copii care munceste pentru ca se plictiseste acasa. Prima mereu cu grija zilei de maine iar cealalta cu vise si dorinte.

Ea visa sa vada America, Tara Fagaduintei, cealalta nu avea nici un vis, vroia doar sa-si poata creste copiii, sa-i educe, sa le asigure traiul si confortul necesar. Chiar primea reprosuri ca nu are nici un vis, ca ar putea macar sa viseze ca e bogata.

Dupa un anumit timp viata le-a despartit, au ajuns la locuri de munca diferite, tineau legatura prin telefon, se sunau in general de sarbatori cand se updatau cu ce  era nou.

Anii au trecut, copiii au crescut mari si au luat drumul Americii. S-au hotarat sa-si faca acolo un rost in viata, sa munceasca si sa-si asigure traiul necesar cu gandul ca la un moment dat sa-si reintregeasca familia, sa fie toti a big family in Tara Fagaduintelor. Si asa a fost!

In momentul in care isi facea bagajele a sunat-o pe doamna care visa sa vada America ca sa o intrebe daca a reusit sa-si implineasca visul? Aceasta nu ajunse sa puna acolo piciorul, si era uimita de ea….” Si tu nici macar nu ti-ai dorit vreodata!”

Morala:

Nu e pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste!

Tag-uri:, , , , , , , , , , ,

3 gânduri despre „E cum se nimereste!

  1. Nice 04/05/2012 la 11:43 Reply

    Asa este de cele mai multe ori in viata. Foarte corecta concluzia ta. Uneori avem parte de cele mai neasteptate surprize. Si, de foarte multe ori, tocmai acele lucruri la care visam cel mai mult si pe care ni le dorim enorm, ne sunt interzise. Cum zicea cineva, bad karma. 😛

  2. Lilly 04/05/2012 la 20:08 Reply

    poate ca asa e cel mai bine si noi nu constientizam 😀
    e mai bine sa ne dorim putin si sa primim mult 🙂

  3. […] dimineţile voastre bune cum arată? Cris-Mary, Diana, Night0n , CLM, Andera, Mihaela Anghel,Lilly, Paul, Pavel, Pingu, Roscata, Catalina, Ana, maDMe,  care mai doreşte care mai pofteşte. /* […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: